Alıntı:
İpek Nickli Üyeden Alıntı
Rüya görmek için uğraşma göreceksin sonra bir de yorumuyla ugraş iş alma başına mübarek
|
Doğru söylüyorsunda benim için bir yerden başlamak,bir şeyi başarmak beni mutlu ediyor,ben asosyal birisiyim,insanlarla yüzyüze gelmekten kaçınıyorum,etrafıma baktığımda hayat hep aynı sıkıcı geliyor güzel bir rüya gördüğüm zamanın sabahında uyandığım vakit benim için bambaşka oluyor,gördüğüm rüya güzel ise gün boyu etkisinde kalıyorum,Bazıları Astral Seyahat diye tabir edilen ruhani bir yolculuğa çıkıyorlar,bazıları bunu vefkle,tılsımla yapıyor bazıları ise basiretini açarak yapıyor bazı insanlar ise doğuştan bu yeteneğe sahip oluyor,Bende böyle bir yetkiye sahip olmak isterdim,yahya hocamızın önerdiğini uygulamaya başladım,İnşallah güzel şeyler görürüm.Astral uygulayan ve bunu vefkle ve tılsımla yapanlar varmı aranızda çok merak ediyorum.Kimileri parayla,kimileri mal mülk ile mutlu olurken ben böyle şeylerle mutlu oluyorum.Tabikide şu vefk ve tılsım yazımında farkında olmadan şirk işlere bulaşırsam diyede aşırı korku var bende.Ahirette durduk yere amel defterini siccinden almaya gitmeyelim