şuan deniyorum dua edin benim için sevdiğime kavuşayım
iiiiiiiiiiiiii sana nasıl teşekkür etsem azdır . Dün gece bu uygulamayı denedim çok uzun sürdüğü için 3 güne bölmek istedim . Gece Pembe bir kalın mumum vardı ve üzerine pdf de verdiğin yazılar ile altlarına arapça translateden çevirerek ... oğlu ... ve .. kızı ... yazdım . Sonra dileğimi niyetimi kalpten yaparak diledim . Ancak 7 kez okuyabildim 7 de durayım kalanını yarın yine yapar tek syıda durur bir sonraki gün yine devam ederim dedim . Sonra yanıma birde su aldım 1 bardak okudukça 3 - 5 - 7 de suyada üfleyerek içtim . Ardından uyudum . Ama kalben çok inandım . Gece saat 4 te telefonum çaldı bir baktım o kapıyı açarmısın dedi . Elim ayağıma dolaştı ve hep geldiği gibi değil iltifatlar , seni seviyorum demeler uzun süredir duymamıştım ondan bu sözleri o anki duygularımı anlatamam.
Sonra okuduğum suyun bir kısmını damacanaya dökmüştüm sonuçta 41 kez yasine devam edeceğim suyumda okunmuş olsun diye susadı onada 1 ardak içirdim bu sudan belki daha tesirli olur bilmiyorum . Okumama devam edeceğim henüz isimlere kadar gelmedi mum onlarda erisin ne olucak devamını paylaşacağım