Beni gerçekten severek bana gelsin
Merhaba , Uzun süredir aşkından bi karar olduğum bir insan var . Ayrıldık ama benimle bağını koparmıyor . Yanıma geliyor hal hatır soruyor ama severek değil dostane . Görüşmeyim bitireyim dedim oda olmuyor yapamıyorum . Saplandım kaldım . Çok seviyorum bildiğiniz gibi değil birgün boyunca sadece yemek yiyerek dualar ettiğimi biliyorum o gün aradıda geldide . Ama arkadaş olarak ziayret ediyor . Sabahtan beri aklımdasın aramak istedim diyerek geldi . Ama sonrası olmuyor . Birlikte olmamızı engelleyen hiç bir sebep yok. Sadece sevgisi az kopmuyor hoşlanıyor benimle konuşmayı seviyor ama ciddi bir birliktelik istemiyor . Ne yapabilirim gerçekten artık telepatik perdeyi bile kırdım o gün gönülen istediğimde göryorum arıyor soruyor ama sonrası yok işte . Lütfen yardım edin vefke vericek param yok benim kendimin çok etkili uygulayabileceği ne yapabilirim ? Ama birçoğunu denedim karabiber vs. ben etkili birşey istiyorum . Benimde bir hoca olarak değil normal bir şahıs olarak yapabileceğim birşey ?
|