Alıntı:
Neptuns Nickli Üyeden Alıntı
Burda bir konuda okumuştumda amenerrasulü yazıp taşırsan hangi manevi hastalığın varsa o kötü huyun ahlakın vs kötü olan tarafına şifa oluyomuş diye okudum.
Ben yazıcıdan çıktı alıp üzerinden arapça yazılarının safranla geçtim öyle katladım muskaya koyup taşıdım akşam 23:00 gibi yazıcıdan çıkarıp üzerinden geçtim. En altada ismi azam mührünü safranla çizdim. 5 Ayetleride üzerine okudum. 1 fatihada okuyup Amenerrasulü görevli hizmetlilerinin ruhaniyetine hediye ettim. 00:00'da abdest tazeledim Besmele ile taktım boynuma. Bu şekilde etkisi olurmu yoksa yanlışmı ?
Diğer sorum nette Bakara suresi full safranla yazılmış 30tl diyor onu alsak direk muskaya koysak faydası olurmu.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] konuma görseniz
|
Namazda huşu için ve vesveselerin giderilmesi için açtığım konuyu bulup oku.Ayrıca bir gece chjate gelde senin üzerindeki vesvese veren musallatları ve nazar cinlerini temizleteyim hadimleri gönderip.