Yeni yıla yine bir davet formülü ile girelim herkese bol davetli yıllar diliyorum
Kasemi her namazdan sonra 21 defa okursun hadim seninle rüyada bağlantı kurar okuma zamanında
Öd ağacı Cavi ve Mastaki buhur edersin
Olunacak budur
Bismillahil kadimil ezeli teala azim
Erkeyaşin Erkeyaşin külli şeyin dune kuvvetike da’if beraşin beraşin nemuşin nemuşin külli şeyin münkadi li izzetike zelilü bidervaşin entellezi erseletül melaiketi ala eşşeyatin eşşeyatin yarşin yarşin marşin marşin lekel hükmü ala külli şeyin küşin küşin küşanin küşanin ente ehlektel metemerridin bi azimi kadim ezlitüke kevnen ena abdikel za’if ve entel kaviyyül latif estecib minni bi hakkıke ya Allahü ente rabbi vebi külli şeyin ilahin vahid vela na’budu illa iyyake tebki ve yefni kelle şeyin rabben ilahen kuddusün cebbarün azimün ensuruni bimelaiketike fi esrau vakti bi kuvvetike azametike celyehisa (peltek se) vema erselnake aleyhim hafizan ya Allah ya Rahman ya Rahim ve lev tera iza fezuva fela fevte vahzu min mekane karibun kezalike yühiz min asa kasemi ecib ya revcan bi hakkı yektahu yektahu yalecin yalecin helcecin helcecin