Alıntı:
gunes Nickli Üyeden Alıntı
Yıldız Düşüklüğünün başlıca belirtileri:
Vücutta özellikle başta ağrı,Umutsuz olma hali yaşamdan bezginlik,Uyku düzensizliği,Evlilik*aşamasından dönmekNedeni yokken, kimse ile bir ilişki yaşayamamak,İlişkinin sebep yokken bir anda sona ermesi,Sonrasında oluşan depresyon hastalıklar,Aşk, İş, Aile, Arkadaşlık gibi bağların zayıf olması yada hiç olamaması,Kişi istediği halde toplumdan dışlanması,Bir türlü hiçbir şey olmuyor, olmuyorsa….
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Ama gunes bahsettigin tum belirtiler gunluk hayatta sikca karsilasabilecegimiz durumlar. Birgun gelir hasta oluruz, doktora gider iyilesiriz. Birgun gelir kavga ederiz esimizle dostumuzla, ertesi gun barisiriz. Is konusunda cok zorluk cekmistim bende bir zamnlar ama sonrasi muhtesem olmustu, sadece az sabretmistim. Simdi gene is sikintisi cekiyorum ama gene sonucunun guzel olacagini dusunuyorum, sabrediyorum cunku. Hemen bunu yildiz dusuklugune baglayamam ki ben. Bu yazdiklarin yanlis demiyorum sakin yanlis anlama ama arada bir fark var ve bizim onu yildiz dusuklugu ya da yuksekligine baglayacak ilmimizin oldugunu sanmiyorum. Sanirim bunu @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abi daha iyi aciklar. Benim tahminim kisinin yildiznamesine bakilmasi lazim bunu netlestirmek icin.