Alıntı:
Neslihanot Nickli Üyeden Alıntı
Ben gayet normal klasik tarz ( hatta takım ) giyinen saçı başı makyajı normal olan normal bir işte çalışan bir insanım . Piercing , dövme , absurt bir durumum yok . 1 kez yemek yedik ve 2 gün telefonda konuştuk eğlenilebilecek biri de değilim düşündüğünüz gibi . Sosyallik benim medyam bile 2-3 resimden ibaret . Ama işimde başarılıyım . Çalıştığım firmaya milyon ciroluk işler bağlıyorum . Ve bu yüzden insanlarla muhattap oluyorum . Bunu evlenirsek çalışmazsın ihtiyacın yok dedi red dahi etmedim canım henüz 3 gün oldu herşeyin hayırlısı olsun bende ilerde çoluk çocuk shibi olursam açıkçası çalışmayı düşünmüyorum dedim. BUnlara rağmen bana ayrılık nedeni olarak ben seni üzerim gerilirim sana normal gelen şeylere ben aşırı tepki gösterir sana zarar veririrm diyerek ayrıldı . Bende artık kendimde bir halt olduğunu düşünmeye başladım bunu o yüzden yazdım
|
Anladığım kadarıyla neslihan ılımlı ve sıcak kanlı bir insansın benim son yazdıklarından sonra görüşüm bakım yaptırman seni kıskanan biri büyü yaptırmışsa sana güzelsin vs diye devamlı böyle şeyler uğursuzluklar yaşarsın. Sohbetten devrimci hocaya durumunu anlat derim keşke elimden birşey gelse burdan dahi nasıl bir insan olduğunu ve hak etmediğini anladım.