karabasan ile alakali bir seylerde ben eklemek istiyorum . yattiginiz yerde ekmek veya yiyecek kirintilari olursa veya yatagin altinda . karabasan cokuyor insanin ustune. askerde kucuk muhimmar sandigi ayarlamisdum kendime sirnak sa bir karakoldaydim gorev olmadigi zaman karakokda gireve nibete devam . bu sandigi ranzanin altina kiymusdum . icine biskuvi meyve koyuyordum canim istedigimde yada nobette yerim diye . yatinca iki ranzanin arssina cekuyirdum . uyaninca kalkinca tejrar alta suruyordum . nobet aksam ezani baslar sabah gun isiyana kadar devam eder oyle 3-5 5-7 nobeti degil. bur gun unuttum yorgunluktan sabah kahvalti yapip yattim . bir kitlendim hareket edemiyorum bagiriyorum ama ses cikmiyir . okuyamiyorumda burbirine karisiyor. allah allah diye uyandim gunduz vakti . etrafa bakiyirum nerde oldugumu tanimaya calisiyirum . biraz zaman gecti bilincim yerine geldi . sandigi iki ranzanin ortasina cektim uyudum yine . esimi kaybettigim sabahda karabasan coktu vefat ettugi anlarda bu daha agurdi sanki uzerimde tonlarca agirlik var . abdestli uyumayi ogrenirsek kalkan gibi sureleri okursak korunacazda cok ihmalkariz . kimseye bir sey sormuyorum bu konuda dilim dondugunce yazdim ins
|