Bugun Devrimci hocam tekrardan temizlik yapti. Dune gore gercekten cok daha az sarsildim ama yine bir suru sey oldu hem fiziki hem goruntu olarak. Ilk baslarda yine dun gibi bogazim daraldi o hep oluyor zaten ama siddeti dune gore cok daha azdi yani en azindan nefessiz kalmadim bu sefer
sonra sol bacagim karincalandi bu arada boyle derken tum uzuvdan bahsetmiyorum bolge gibi dusunun bunun nedenini bilemiyorum hocalar daha iyi bilir ama bolge olarak oldu ve yine dun gibi ayni yerler ama bugun daha azdi bugun dune gore farkli olan kalbimin agridigini hissettim bilmiyorum bende bu kadar neden siddetli oluyor herhalde cok fazla gunahim var bu uzucu bir durum ama resmen kalbim acidi ve ruhumun ciktigini hissettim buraya kadar yine sorun olmadi ama sonlara dogru garip bir olay oldu yine nedenini ben bilemiyorum ama bana gozlerim kapanana kadar mumkun oldugunca bakmamam soylendi boyutlara gecmemem o yuzden hic bir sekilde bakmiyordum zorla gosterselerde kafami ceviriyordum vs temizlik sirasinda boynum arkaya dogru ittirildi yani nasil diyim yukariya bakacak sekilde geldim tavana bakacak ve one dogru ittirmeme ragmen kendimi yinede kafam oyle kaldi bir sure burda biraz korktum yalan soyleyemem
sonra tavana baktigimda zorla gostermis bulundular kendilerini ama birde guzel olan birseyler gordum tabi bilmiyorum nedenini ama bu sefer normale gore gordugum seyler farkliydi daha heybetli daha buyuk ve daha guzellerdi ve benden yukarida durdular etrafimi sardilar ben bir tanesini net gordum digerlerini cok goremedim bakmadim da zaten sonra sag tarafimda boyle flash gibi simsek gibi birseyler cakti ama hani nokta seklinde degil buyuk baya ve boyle birsey carpiyor gibiydi yani elektrik akimi gibi garip sonrasinda boynum kendiliginden geri normal haline geldi ama ben egmeden basimi kendisi egildi yani arkaya iten mekanizma geri yerine getirdi gibi. Allah hocamizdan razi olsun yani bu yasadiklarimi keske gosterebilsem gercekten iyilerle kotulerin carpismasini izlemis oldum diyebilirim.