Alıntı:
Sin Nickli Üyeden Alıntı
tuvalete girmeden önce euzü besmele çekip Allahım dişi ve erkek cin şeytanların serrinden beni koru ve Allahım necislikten venecislerin verdiği rahatsızlıktan sana sığınırım diye içinden dua ederek gir bu gibi yerlere.... bide banyo adabına yumak gerek banyoda anadan doğma olmamak mahrem yerlerini kapatırsan içinden edeceğin dua iyi olur vesselam
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hocam teşekkür ederim yapacağım . Allah razı olsun
---------- Post added 24.11.17 at 17:34 ----------
Alıntı:
hukar Nickli Üyeden Alıntı
Allahim yarattığın varlıkların serlerinden gözlerinden sana sığınırım de. O zaman cinle arana perde koymuş olursun. Avret yerlerini göremezler. Birde banyo sırasında hala sıkıntı devam ediyorsa içinden la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim oku bir kaç defa. Bunlar Aydemir hocamızın yazdıklarına ek olarak düşün.
Kâfir cinler banyo tuvalet gibi pis yerlerde bulunur. Çoğunlukla burada musallat olurlar. Edebe uygun davranmak lazım. Fazla banyo da kalmamak şarkı söylememek gerek.
|
Teşekkür ederim @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hepsini yapacağım
---------- Post added 24.11.17 at 17:35 ----------
Alıntı:
banubay Nickli Üyeden Alıntı
Allahümme inni e uzu bike minel hubsi vel haya i si
galiba buda arabçası bende bunu ilk başta banyonun dış duvarına yapıştırmıştım prizin üstüne ezberleyinceye kadar ve alışkanlık yapması için lambayı açarken girmeden görüp okuyodum
|
Teşekkürler uygulayacağım @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]