Alıntı:
nevfell Nickli Üyeden Alıntı
Ablacım şuan inan elim kolum buz tuttu rabıtada bişey göremiyorum diye bende uzun zamandır bıraktım beni sevmiyor evliya ondan bana gözükmüyor diye ara vermiştim rabıtaya ama şimdi artık yapıcam rabıtayı sebebini şimdi öğrendim. Abla ben münafık olduğumu düşünüyorum çünkü hala kibir var ben diyorum hep annem babam bu konulardan uzak onlara birşey öğretiyim derken bir anda kendimi alim zannediyorum sonra diyorumki münafıklık Alametlerinden hepsi bende var yinede o melek bana sarılırmı
|
Ablam her zaman enaniyetten Allah’a sığınırım de ve tefekküre dal tefekkür kalbi uyandırır,etrafına ve hatta kainata bir bak kalbinle ve hiç bir insan,bitki,hayvan,melek,cin sonsuz olmadığını gör herşey yok olmaya mahkum bir tek Allah baki,ölümü düşün o zaman hiçlik başlar kum tanesi kadar bile olmadığımızı anlarsın. O söylediğin vesvese başka birşey değil kendini hiç gibi gör ama münafık gibi asla. Bilmiyorum sen de faydasını görürmüsün ama ben abdest alırken şahadette getiriyorum vesveseye iyi geliyor öyle bir dene istersen