Alıntı:
nevfell Nickli Üyeden Alıntı
Abla çok çok geçmiş olsun demekki göz perdesi sandırmışlar başından beri gidip şikayetci olma diye. Sabah namazından sonra bazı zikirlere giriyorum ürperti alıyor birden etrafımı hemen gözlerimi açıyorum deli birşey yok korkma diyorum devam ediyorum keşke manevi ve fiziki alemde güçlü korkusuz olsam herkese yardım ederim ama kendime bile hayrım yok.
|
Cok tesekkur ederim sagolun. Inanin hic bilmiyorum tam olarak ne yaptilar ne ettiler henuz tam olarak sorularima cevap bulamadim ama genel olarak sorundu yani. Ne mutlu size sabah namazinda sadece urperti aliyor korkudan tek kalamayan insanlar var kaldi ki sabah saatlerinde cok normal. Ama soyle dusunmeye calisin siz o anda Allah'in huzurundasiniz ve rabbiniz ile sizin araniza hic kimse giremez. Aslinda oyle dediginiz gibi guclu korkusuz olmali insan ama bence bu ancak ilimle beraber gelir. Yani insan bilmedigi seyden korkar demek istedigim o. Umarim hakkinizda hayirlisi olur bence herkese yardim etmeyi gonulden dilemeniz bile cok guzel birsey