Alıntı:
drkeine Nickli Üyeden Alıntı
Oncelikle tesekkur ederim sorunumu okuyup bana yorum yaptiginiz icin. Biraz farkli bir bakis acisi evet ancak dun hocamiz bana musallat oldugunu soyledi. Yani bir cogu zaman "hediye" diye gordugumuz yada gormek istedigimiz durumlar tam tersi imtahan olabiliyor iyi birsey saniyoruz ama aslinda sorun icinde oluyoruz benimde en cok korktugum durumlardan biri buydu ki sonuc boyle cikti. Yani o bahsettiginiz kisilerden degilim onlar Allah dostlari kendilerini tamamen Allah yoluna adamis guclu irade iman sahibi ilim sahibi insanlar ki zaten onlar hediyelerinin farkindalar. Bense aciz kendince birseyler yapmaya calisan bir kulum Benim bu durumdan cikarttigim sonuc kabul edip kontrol etmek demissiniz ya onu durumu zaten bu bahsettigim insanlar yasamiyorlar Allah ilmini veriyor, yasayan ve isin icinden cikamayan benim gibi insanlarda bu durumla imtahan oluyorlar. Ne diyim Allah hepimize yardim etsin hersey ile sinanabiliriz belki ama insallah imanimiz ile sinanmayiz.
|
Abla çok çok geçmiş olsun demekki göz perdesi sandırmışlar başından beri gidip şikayetci olma diye. Sabah namazından sonra bazı zikirlere giriyorum ürperti alıyor birden etrafımı hemen gözlerimi açıyorum deli birşey yok korkma diyorum devam ediyorum keşke manevi ve fiziki alemde güçlü korkusuz olsam herkese yardım ederim ama kendime bile hayrım yok.