Alıntı:
drkeine Nickli Üyeden Alıntı
estagfirullah aksine cok tesekkur ederim buraya bunlari yazmamin amaci zaten disardan bir goz ile yanlislarimi gorebilmek ne yapabilecegimi dusunebilmek. Cahillik inanin ilk gitmem ile sonrasi corap sokugu gibi oldu. Bir kere girdim mi cikamadim isin icinden. Dedigim gibi bizde hoca dendiginde saygi duyulur bilemedim karsida ki insanin sahtekar olabilecegini. Tatile cikabilecek bir durumum yok ama anladim ben vermek istediginiz mesaji. Inanin buraya sonunda Allah nasip etti sukurler olsun yazdigimda bile rahatladim cunku kimseye anlatamiyor insan boyle seyleri. Uzerimde koruma var ama ona ragmen durum bu. Bana soylenen hem iyileri hem kotuleri gordugumdu yani ben iyi birseyde gorsem artik bu olaylardan sonra rahatsiz oluyorum. Nazar bende de cok oluyor hemen esnemeye basliyorum ve genelde okulda derslerde oluyor sinavdan cok iyi aldigimda sen cok calisiyorsun ne guzel falan diyor bazi arkadaslar bir bakiyorum sonra kotuye donuyor vs. Dediginiz uygulamayada bakicam gercekten cok tesekkur ederim
|
Rica ederim arkadaşım sen sendeki herşeyi bi yok et öncelikle bir hocamıza danış u kadar çok işlemle gezmek senin enerjini söker nazar önemli tabi insanı yokeder bu yüzden bol ol felak ve nas oku . Herşeyden evvela arındır kendini hocalarımız sendeki herşeyin nasıl yok edebileceğine dair bilgi verirler yani sana bir zararı olmayacak şekilde bildiğim kadarıyla akarsuya atıyorsun veya gömüyorsun ama u konuda ben bilgi sahibi olmadıım için bi araştır . Korunmalarını sen dil ile yap arkadaşım . Yani oku bol ol üzerinde sadece 1 det işlem taşı ve sonra önüne bak bir müddet kaybol ortadan seni seven dostun arkadaşın seni arar sorar zaten diğerleride aramasın gerek yok . Sonra tertemiz bir sayfada sadece kuran öğretileri ilede yaşa gitsin .
Sevgiyle kal ...