Alıntı:
Neslihanot Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşım ,
Sen ilim sahibi bir insan olarak neden inandın böyle şeylere neden daldın bu kadar şeyin içine bilip bilmeden ? Öncelikle kendini bir rahata erdir olumsuzluğu ne kadar düşünürsen o kadar üzerine çekersin . Hocalarımız sana burda yardımcı olur . Ama önce sen üzerinde ki bu polyannacılıktan bir kurtul . Ben para kazanmak için çalışyorum tabiki para kazanmak 1. hedefin olucak ben yanlızım para kazanmazsam sokakta kalırım bende bayanım önceliklerin bi hayatını idame ettirmek olsun . Yani herşeyi Allah rızası için yapıyoruz . Ruhani boyuta çok dalmışşsın . Bi kurtul relax ol herşey senin elinde . Dalma bu kadar herşeye . Babanı genç yaşta kayetmişsin başın sağolsun önüne gelene inanma bir kötülük sezdinmi kaç o ortamdan tanımadığın kimsenin verdii şeyi yiyip içme . Devir çok kötü . Sen ilim sahibi birisin benmi diyim sana bunları . Anldığım kadarıyla durumunda çok kötü değil . Çık bi tatile kafa dinle unut herşeyi geçici de olsa bir sevgili edin . Seni iyi hissettirir . Sosyal olmaya çalış kurslara git kendini sevdirirsin ya gencecik kızsın takılma bu kadar . Hocalarımızda sana bir vefk yazar yardım al manevi konuda . Valla okudum çok üzüldüm . Sana tavsiyem evini ortamını tertemiz temizle felak ve nas suresi ile adaçayı tütsüleyip etrafımda varlığını sürdüren kötü enerjileri , ruhları çevremde istemiyorum de ve başının üzerinde de gezdir . Bana çok nazar değer evime , kendime ben geçengün yaptım bir hafifilme geldi ki anlatamam. Sonra evini sirkeli su ile sil . Yüzüne bal sür @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımızın bir tertibi var . Su ve bal ile 66 kez yusuf suresinin bir ayeti var konularda yazıyor onu oku. Benim sana nacizane tavsiyelerim bunlar . Yanlışım varsa affola
|
estagfirullah aksine cok tesekkur ederim buraya bunlari yazmamin amaci zaten disardan bir goz ile yanlislarimi gorebilmek ne yapabilecegimi dusunebilmek. Cahillik inanin ilk gitmem ile sonrasi corap sokugu gibi oldu. Bir kere girdim mi cikamadim isin icinden. Dedigim gibi bizde hoca dendiginde saygi duyulur bilemedim karsida ki insanin sahtekar olabilecegini. Tatile cikabilecek bir durumum yok ama anladim ben vermek istediginiz mesaji. Inanin buraya sonunda Allah nasip etti sukurler olsun yazdigimda bile rahatladim cunku kimseye anlatamiyor insan boyle seyleri. Uzerimde koruma var ama ona ragmen durum bu. Bana soylenen hem iyileri hem kotuleri gordugumdu yani ben iyi birseyde gorsem artik bu olaylardan sonra rahatsiz oluyorum. Nazar bende de cok oluyor hemen esnemeye basliyorum ve genelde okulda derslerde oluyor sinavdan cok iyi aldigimda sen cok calisiyorsun ne guzel falan diyor bazi arkadaslar bir bakiyorum sonra kotuye donuyor vs. Dediginiz uygulamayada bakicam gercekten cok tesekkur ederim