Alıntı:
sevingül Nickli Üyeden Alıntı
gözlerim yoruldu bu hikaye karşısında.sanki böyle olması için görünmek için varlıklar da tetiklemiş görünmek istemişler.soy ağacında bu işlerle uğraşan biri mi vardı?
|
merhaba sevingul abla (buyuk oldugunuzu tahmin ettim degilsenizde kusura bakmayin nasil hitap etmeliyim bilemedim) inanin bu ozetlemeye calistigim hali. Bana soylenen babamin annesinin annesinden geldikleri bir kac gun once babamin annesinin babasinin (babamin dedesinin) tarikat ehlinden oldugunu ogrendim Kadiri tarikatiymis sanirim yilan varmis bir gun evde ezmeyin birakin gitsin demis tef calarmis vs ama ben hic gormedim kendilerini babamda bahsetmemisti bu durumdan hic.
---------- Post added 23.11.17 at 17:05 ----------
Alıntı:
ayperi Nickli Üyeden Alıntı
Rabbim seni tez vakitte selamete çıkarsın inşallah,Allah babana rahmet eylesin kabri Nur dolsun mekanı cennet olsun inşallah.
|
ayperi abla Allah sizden razi olsun ben surekli sizin paylasimlarinizi takip ediyordum bir turlu yazamadim buguna nasip oldu. Duaniz icin cok tesekkur ederim Allah sizden razi olsun sizinde gecmislerinizin mekani cennet olsun insallah.