Havas Okulu - Tekil Mesaj gösterimi - Goz perdemi nasil kapatabilirim? Bu durumdan nasil cikabilirim?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.11.17, 16:26
drkeine drkeine isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Etiketlendiği Mesaj: 7 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu

Kimseden birsey almam ben dedim inanmadim onemli degil dedim tesekkur ettim ama bana kizdi inanmiyormusun bana seni okutucam elimize buyuk para gecicek vs dedi. Bu surecte gunlerce tuzda birsey goremedim sonra gormeye basladim. Ama ne dersem ne yaparsam sadece suretler goruyorum yani sadece yüz suret ifade bu kadar. Sonra abla ile iletisim kuramadım kendisine uzun sure ulasamadim. Bana 3 harfli olmadiklarini soyledi. Zaten ona cok korktugumu soylemistim. Degil dedi bunlar huddam mi dedim hadim mi dedim isim vermiyorum ben onlar sana kendilerini tanitirlar ya ruyada ya uykuya tam dalmadan falan dedi kendi yanindakileri hemen goremezsin her gun 3 kez falan bakim yap hissini kuvvetlendir dedi ama ben yapmiyordum cunku sadece suret goruyordum konusmuyorlar cevap vermiyorlardi. Bakmama ragmen cok kisa bir surede bu suretler heryerde belirmeye basladi cildimin ustunde duz yüzeylerde vs. Bu sureclerde hep sorular soruyordum ablaya ama hic soylemiyordu ne oldugunu bana. Sonra bir donem ev cok kotu oldu X hanimla her gun birbirimize girmeye basladik evde bereket huzur hic birsey kalmadi ben çok korkmaya basladim cok uzun bir sure sonra sonunda ablanin yanina gittik. Bana seni test etmisler afferin sinavi gecmissin vs dedi. Sonra bunlar cok ayri boyut aldi ben ablaya doktor olmak istedigimi soyledim biliyordu hayalimi babama olan yeminimi ve her defasinda soruyordum abla 3 harfliler mi bunlar hayir diyordu bunlar varken 3 harfliler gelemez. Abla hadim mi diyordum hayir ruh diyordu ölmüş insanların ruhları vs. Baya bir süre gecti artik anlam verememeye basladim okul isim icin şu gun bugun hallediyoruz soyle olcak boyle olcak diyordu bir yandan da sorularimi cevaplamiyordu. Sınavlarim berbat oldu en son bütünleme sinavina giricektim laf arasinda bana onlara şimdilik bakma vakit kaybedersin dersine calis bakarsan gitmezler senin okumani istemezler vs dedi. Dedim ben bütünleme sinavina giricem mudahele ederlerse ne yapicam vs olmaz dedi birsey. Neyse girdim kalem.elimden firladi zaman kavrami gitti beynim durdu rezil bir durum oldu. Eve geldim hayatimda ilk kez o kadar buyuk isyan ettim. Sonra X hanim ben aglarken bagirirken bu ablayi aradi sonra.konustuk bana sende Peri varmis cok guclu cocuklari varmis birini aricam o alicak senden benim seni ona goturmem lazim beni aşar falan dedi. Sonra hic goturmedi 3 gunde 1 anca konusabiliyorduk vs. Sonra bir gun bu goturecegi adamin numarasini verdi. Abimle bu hocanin yanina gittik bir kafede bulustuk bana suana kadar tum bakimlari onun yaptigini benimle ilgili sorun oldugunu vs soyledi. O donem adini koyamadigim bir agri vardi karnimda sol tarafta agridan kivraniyordum. Bana dedi sana ayet el kursinin en alt kademesinden musluman bir cin grubu gelmis vs. Duymak istersen iste sunu oku vs dedi sonra dedim gitmelerini istesem ne olur. Dedi yerinde olsam yapmazdim bunlar giderse yuzde 90 kafir cin tayfasi gelir. Ne yapacagimizi sasirdik ablaya cok kirildim beni kandirdigi yalan soyledigi vs icin. Sonra aradim geri donecegini soyledi 4 gun bekledim. Artik baska care bulamadik geri o koyde ki dedeye gittik. Bana ipi cikarttigim icin kızdı tekrar takicaksin dedi sonra olayi anlattigimda hic birsey soylemedi sadece okudu herkese guvenme dedi her gun 21 gun boyunca suya 57 ayet el kursi 11 nas 11 felak oku ic dedi. Yapiyordum taki bir gun. Ogle namazindan sonra uzun zamandir ilk kez iyice bu süretler fazlalasti etrafimda toplandi beyaz saydam cevremde dolasiyorlardi. Hocayi aradim mesgul oldugunu soyledi burda ki sırayı biliyorsun dedi ipin boynunda mi dedi evet dedim buraya yine gelmen lazim dedi dedim maddi durumum cok kotu gelemem en azindan size sorsam nedir ne degildir diye dedi buraya geldin ben hasta okuyorum sırayı gördün yogun burası dedi yüzüme kapattı. Ne yapacagimi sasirdim. Kendimi bir anda havas ilminin icinde buldum ama hic birsey bilmeden nasil boyle oldu anlamadim. Kimse yonlendirmiyordu isin icinden çıkamıyordum varliklar kotu olamaz diyorumdum cunku ayet el kursi nas felak okuyorum gitmiyorlar ama butun gun yanimda duruyorlar cesit cesitler ne goruyorum benden ne istiyorlar işin icinden cikamadim. Sonra yine X hanim benimde daha onceden tanidigim bir abiyi hatirladi bu isler ile ilgilenen M abi. M abiye bende cok guveniyordum nasil unuttuk dedim ve hemen kendisi ile iletisime gectik. Cok sagolsun Allah ondan razi olsun bana bir suru islem yapti temizledi vs ama oda soylemedi ne oldugunu bu duruma nasil geldigimi ne gordugumu vs. Yanina gittik geldik baya bir surec gecti her seferinde gozlerim kapanacak demi M abi dedim evet dedi Insallah dedi geri geldim. En son 3.kez gittigimizde M abi gozlerim artik hic kapanmayacak de mi dedim? Gulumsedi ve evet geri donemezsin dedi. Bu zamana kadar bana soyledikleri sunlar oldu her sorunu cevaplayamam herseyi anlatamam dedi sadece dogustan sana gecmisler aslinda kotu degiller ama etrafinda kotuler olunca sorun oluyor dedi ablanin dedigi bir kac seyi dogruladi oda bana baba tarafindan ocaktan gelmisler demisti M abide oyle dedi oyleyse dedim Ayet el kursi okumam ve bilincsizce oyle niyet etmemden kaynaklanmadi hayir dedi. Yani ben sundan emin olmak istedim bir anlik hata ile boyle birsey dileyip sonra bu islere kendi kendimi soktum mu yoksa zaten olacakmiydi. M abi bana zaten er yada gec olacagini soyledi. Simdi M abi ile zaman zaman telefondan gorusuyoruz sagolsun hala yardimci oluyor ama benim sorunlarim bitmiyor.

Bu yil okulumda en basarili ogrencilerden biriyim eger sinifta birinci olursam bir sonra ki yil icin ucret odemicem benim icin suan okula devam edebilmek bir mucize ne yaptiysak ne ettiysek kime gittiysek burs vs icin hic bir sekilde burs bulamadik ustelik tekrar ettigim yildan sonra notum cok yuksek olmasina ragmen. Ders calismaya calisiyorum oturuyorum masanin basina bu islerden tamamen cikmak kurtulmak istiyorum ancak bir turlu kendimi bu durumdan cikaramiyorum. Koluma degiyorlar yanimda duruyorlar gozume gozukuyorlar soguk ruzgar gibi yuzume his geliyor insanlarin yaninda ellerinde kendi elimde tum yuzeylerde bir an baksam suretler goruyorum normal bir yere baksamda uc boyutlu olarak varliklar goruyorum ancak ne gordugumu neden gordugumu bilemiyorum! Herkesin basinda bir hocasi var bir buyugu var yardim eden yol gosteren var M abi bana sana onlarin ismini vereyim dedi hayir dedim istemiyorum cok iyi de olsalar cok faydasida olcak olsa ne olursa olsun benim iki gram bir imanim var ve her ellerimi Allaha actigimda tek duam Allahim beni imanimda imtahan etme oluyor cunku gercekten herseyimi kaybedebilirim bu dunyada ama imanimi kaybedersem geri donemem. Bu isler havas ilmi gizli ilimler ledunni vs artik isim olarak hangisine denk geliyorsa benim kaldirabilecegim seyler degil ben Allahin ilmini ogrenmek istiyorum evet ancak tip ilmini ogrenmek istiyorum sayet nasip ederse insanlara yardimci olmak istiyorum ben medyum olmak istemiyorum yanlis anlamayin olamam da zaten ben eskisi gibi rahat rahat korkmadan bir oda da tek basima ders calisabilmek istiyorum bir yere gozlerimi dalip goturmek istiyorum birsey gormeden! Eskisi gibi arkadaslarim olsun istiyorum asosyal olmak istemiyorum kim bana merhaba dese sonrasinda benden nefret ediyor.
Ne yaptiysam olmadi ben sadece gorebiliyorum duyamiyorum daha once hic duymadim ama bir gun cok bunaldim ve sordum ne istiyorsunuz diye hic cevap veren olmadi hic benimle konusan olmadi sadece oylece duruyorlar yanimda birsey bekler gibi ama ben bunu kaldiramiyorum. Korkumdan daha cok gorucem diye dua edemiyorum. Insanlarin bana karsi olan kotu hareketlerine anlam veremiyorum. Okulum icin bu kadar iyi bir niyetim olmasina ragmen kapilarin bicak gibi bana kapanmasina anlam veremiyorum. Sirf param olmadigi icin Allahin ilmini tip ilmini ogrenmekten magrum kalmaya anlam veremiyorum sirf parasi var diye insanlar umursamadan sirf ilerde iyi maasi olur vs diye doktor olmak isterken ben Allah rizasi icin insanlara yardim etmek niyeti ile girdigim halde hala sonumun ne olacagini bilememe anlam veremiyorum. Kendime diyorum niyetin halis degil o zaman ama diyorum Allah kalbimin en derinini biliyor boyle birseyi nasil yalandan hissederim tobe hasa Allahi kandirmaya nasil yeltenirim niyetimden eminim efendim. Sonra diyorum o zaman rabbim benim samimiyetimi siniyor ne kadar istedigimi siniyor daha cok calisayim sabah 5 lerde kalkiyorum Allah sahidim aksam 8 e kadar ders calisiyorum en basarili ogrencilerden biriyim ama bu varliklar iyi veya kotu her ne sebeple gorunuyor yanimda duruyorlarsa bana suan sadece engel oluyorlar . Ders calisma niyeti ile oturuyorum masaya koluma degiyorlar yuzumun onune geliyorlar arkamda duruyorlar ozellikle aksam namazi saati korkuyorum! Derslerime mani olurlarsa calisamazsam kotu notlar alirsam benim bird aha okuma sansim olmayacak. Bir suru borc icindeyiz bende abimde sirf okumam icin ne yaptiysak ne okuduysak dua olarak kime nereye gittiysek burs icin bir turlu olmadi bu kadar nasip darligi cekmemin sebebi ne bilemiyorum. 1 kurus fazlasi icin ellerimi acmissam Allah beni sabaha cikarmasin! Soylediklerimde zerre kadar yalan varsa Allah beni sabaha cikarmasin! Allah rizasi icin bana soyleyin ne yapmam lazim nasil bu isin icinden cikarim biride korkmasin sorularimi cevaplamaya kime ne sorduysam benim ilmim gider ben cevaplayamam dedi benim hoca babam annem yok ki bana yol gostersin yanlisi dogruyu soylesin. Allah rizasi icin soyleyin gozlerimi nasil kapatabilirim iyi ve kotu komple varliklardan nasil korunabilirim abimin borclarini nasil kapatabilirim okulum icin gerekli ucreti nasil bulabilirim. Ne yapmam lazim ne okumam lazim nereden baslamam lazim…

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147