Havas Okulu - Tekil Mesaj gösterimi - Goz perdemi nasil kapatabilirim? Bu durumdan nasil cikabilirim?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.11.17, 16:25
drkeine drkeine isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Etiketlendiği Mesaj: 7 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Goz perdemi nasil kapatabilirim? Bu durumdan nasil cikabilirim?

Selamun aleykum. Benim takip ettigim iki site var bunlardan biri sizin siteniz. Bu yazimi iki siteyede yazicam amacim ordan oraya yazmak degil amacim birinden birinde bir cevap alabilmek. Bir Soze nereden baslayacagimi bilemiyorum daha dogrusu nasil anlatacagimi bilemiyorum. Dikkatimi cekiyor cok fazla insan burada gozlerinin acilmasini istiyor kulaklarinin acilmasini birseyler gormeyi iste varliklarla iletisime girmeyi vs ancak benim durumum tam tersi ben tam tersine gozlerim kapansin eskisi gibi normal yasantima hayatima doneyim istiyorum. Bunlari basima gelenleri hic kimse ile paylasamiyorum isin icinden cikamiyorum artik akil sagligimdan suphe ediyorum o yuzden mecburen buraya yazmak durumunda kaldim. Hayatta herseyin bir nedenden dolayi basimiza geldigine inanan ve nasibe inanan bir insanim dolayisi ile dusunuyorum ki Allah benim suan burda bunlari yazmama izin veriyorsa muhakkak ki bir ilim sahibi buyugumuze denk gelecek olmasindandir. Insallah bir buyugume denk gelir ve kendisi benim bu durumdan cikmama vesile olur. Oncelikle kendimle ilgili biraz bilgi vermek isterim ben genc yaslarda hayatinin cogunu yurt disinda gecirmis bir insanim. Annesiz olarak buyudum ve babam hem annem hem babam oldu. Babam bana cok emek verdi beni cok sevdi ve bende hep ona layik olmaya calistim. Yurt disinda buyumus olmam ve ailem dolayisi ile din ile cok ice ice olamadim babam namazini ogren dedi, Allah korkusunu ogretti herseyden once durust olmayi iyi bir insan olmayi yalan soylememeyi ogretti. Bunu yazmamda ki neden su burada ki cogu insan gibi haci ailenin cocugu degilim bu bilgileri ogrenebilecegim bir ortamda buyumedim tamamen kendi kendime ogrenmeye calistim. Nufus cuzdanimda din kisminda Islam yaziyor diye musluman olmayi degil de muslumanligin ne oldugunu anlamaya calisarak arastirarak kendi kendime ogrettim. Cok fazla kelimelere dokmekte zorluk yasiyorum icinde oldugum durumu cunku cok karisik ve cok uzun mumkun oldugunca kimsenin basinida sisirmek istemiyorum. Babam benim herseyim dedigim gibi o beni buyuttu ve hayatta ki en buyuk korkum onu kaybetmekti. Ama imtahan dunyasi burasi bunu hep soyleriz ama anlamini cok dusunmeyiz ya bende oyleydim ta ki babam gozlerimin onunde vefat edinceye kadar.
Kisacasi ben verdigi emeklerin karsiligini veremeden onun icin birseyler yapamadan oldu. 19 yasindaydim hayatimda en cok korktugum sey basima geldi. Hayatimda hic alkol almamis ben alkole basladim anlam veremedim bir insan nasil yok olur dedim atlamadim sonra alkollede cozemedim isi. Bir gun babami yikayan imam amcaya denk geldim Allah ondan razi olsun hayatiminda ki belki de donum noktasidir onun ogutu. Bana dedi ki kizim babanin amel defterini evlatlari acik tutuyor sen acik tutuyorsun kotude yapsan ona iyi de yapsan ona etkisi var. O gunden sonra ickiyi biraktim sonra dusundum ne yapabilirim? Mezarina gittim baktim toprak sadece toprak. Burayi altin ile dahi kaplasam ona bir faydam yok dedim. Evet dunyada ona yetisemedim rahat yasamasini saglayamadim bir kurusum dahi nasip olmadi belki ama o benden hic vazgecmedi bende ondan vazgecmemeliyim dedim. Ve o gun soz verdim babamin mezarina yemin ettim ki hayatimin geri kalanini sadece Allah rizasi icin insanlara yardim ederek geciricem. Doktor olmak benim cocukluk hayalimdi ancak yasadigimiz ulkede cok uzun ve cok pahali bir egitime tabi tutuluyorsunuz. Bunu babama soylemistim doktor olmak istedigimi ve bana kizim benim seni burda tip okutmaya ne omrum yeter nede maddi gucum yeter kisa yoldan bir bolum sec biran once hayata atil dedi. Hayatimin hayali olmasina ragmen babam daha agir bastigi icin doktor olmayi bagrima bastim baska bir bolumde okuyordum. Ancak babam vefat ettiginde hepsi bombos kaldi yani biran once hizli hizli bitirip para kazanmak onun maddi yukunu hafifletmek istiyordum ama babam vefat etince para benim icin hic birsey ifade etmedi. Ben hayatinda hic kimseden karsiliksiz bir kurus almis insan degildim Allah sahidim en korktugum sey borctu. Babam kalp ile ilgili sebeplerden vefat etti ve o gun mezarinda yemin ettim ben kalp ve damar cerrahi olucam ve insanlara sadece Allah rizasi icin yardim edicem eger sayet rabbim beni vesile kilarak birisine sifa verirse ve o insanda donup bir Allah razi olsun derse bana ona diyecem ki bana degil ama merhum babama bir fatiha oku. Iste benim bu hayatta ki yegane tek amacim budur! Allah sahidim sizi kandirabilirim kendimi kandirabilirim ama Allah’i kandiramam o kalpleri evirip ceviren tum gizli sakli dusuncelerimizi bilendir. O gunden itibaren hayatimi tip okumak icin sekillendirdim. Gercekten cok uzun ve karmasik bir durum buralari anlatmaya kalksam sayfalar surer o yuzden ozetle benim okumam icin illa ki para odemem gerekiyordu. Bir sekilde ne yapicam diye kara kara dusunurken kendimi bu islerin icinde buldum. Tandigim biri hocaya gitmek istedi hoca bu kisi ile kafede bulusucakti kadin tek basina gitmesin diye yaninda gittim. Bundan once hayatimda ne bir hocaya gitmisligim ne bir fal baktirmisligim ne bir alakam vardi burda da sirf o insan kadin ve tek gitmesin diye yaninda gittim. Bir tane adam geldi 45-50 yaslarinda cok kotu bir surati vardi ama ben yurt disinda buyumus insanim bizde hoca dedigin insanlara saygi duyulur. Neyse yaninda gittigim kadin ile konusurken hoca bir anda bana dondu senin hayatinda biri var mi falan diye sormaya basladi ben daha agzimi acmadan yaninda gittigim kisi var dedi cok mutlular evlenicekler falan adam bana dedi sana bir su vereyim icir deli divane olsun. Bende Allah korusun ben Allahtan korkarim hem ne gerek var zaten bir sorun yok beni seviyor dedim. Neyse ben masadan kalktm lavoboya gitmek icin o ara yaninda gittigim kadina ismi X olsun X hanima bu kizi 3 harfliler carpmis falan filan demis.

Bende o zamanlar bu isler hakkinda hic birsey bilmiyorum. Tabi X hanim bana ilk etapta soylemedi. Sonra bu hoca X hanim whatsapp kullanamadigi icin benimle iletisime gecmeye basladi X hanimdan cocugun adini annesinin adini vs aldi bana dedi ben baktim o seni sevmiyor sadece seninle beraber olmak istiyor sadece aşk istiyor evlilik istemiyor sizin yildiziniz uymuyor hemen birak falan. Bende inanmadim sonra bana çarpmislar seni dedi cok korktum ama yine inanmadim tam. Sonra o gunden sonra bana bir muska verdi su verdi okumalar verdi yaptim hepsini. Yaptiktan sonra 24 saat sonra sebepsiz yere erkek arkadasimla ayrildik. Buna anlam veremezken birde yetmezmis gibi sabah ezaninda kendiligimden uyanmaya basladim banyoya tuvalete tek basima gidememeye basladim tek yatamamaya basladim banyoda sanki birsey bana arkadan sariliyormus gibi hissediyordum vs. Sonra ben inandim hocaya dedikleriniz dogru dedim beni carpmislar vs. Neyse gel zaman git zaman bana dedi ki bana karsi sevgi var mi icinde iste beni seviyormusun falan ne alakasi var dedim dedi iste ben sana okuyorum ya o yuzden falan sonra ben anladim olayi. X hanima soyledim olaya mudale etti ama hoca sifatinda ki insan onada bir suru sey yapti. Sonra ben bu sirada internetten kendime olanlari arastirmaya basladim neler okudum neler duydum resmen kendimi farkinda olmadan bu islerin icinde buldum. Sonra bir gun Bir sehire yakin bir koyde kapisinda insanlarin sira oldugu bir koy e gittik orda Allah razi olsun bir hoca vardi. Kendisi bana ne oldugunu soylemedi ne yapildiginida bir ipe birseyler okudu dugumler atti boynuma taktim ve bir mendile vefk yazdi hersey yoluna girdi gibi oldu bazi seyler disinda. Bir daha gittik bu hocaya bana 2.vefki yazdı isteğim üzerine okulda başarı vs için. Ve önlüğümü okudu kalemimi silgimi herşeyi ben istediğim için. 2. vefki takıp hocanın yanından ayrıldıktan sonra herşey kotu gitmeye basladi sinavlardan kaldim bir suru tuhaf olay gecti basimdan detayla anlatıp sizi boğmayayım. Sonra bu hocadan da boyle oldu dedi X hanim başka birini bulduk kısır bir döngü gibi gitti. Bu bulduğumuz kisi bana herşeyi çıkart dedi ama ben yinede en çok köyde vefkleri veren dedeye güvendiğim için bir süre çıkartmadım. Bu hoca onları çıkart ben birşey yazmam sende varlık var dediklerimi yapıcaksın vs dedi. Tamam dedim. 16800 Es Semiul Ya Cami, 16800 Ya Habir Ya Cami, 1000 Nas, 1000 Felak, her gün zikirler 1000lik devam ve 7 gün boyunca 170 tane ayet el kursi dilek söylenip suyu içilicek dedi. Ben o donem zaten 5 vakit namazimi kiliyordum bunlari rahatlikla yaptim. Yanliz ben daha once hic Ayet el kursiyi bu kadar içten okumamıştım! Buda ikinci donum noktasi oldu. Yani ezbere degildim öyle duyuyordum vs ama boyle kendimce okumamıştım. Benim aramda Ayet el kursi ile bir bağ oldu sanki. Herşey kotuye giderken okudukca icime huzur doldu dilimden düşüremedim ve o formulu 7 gun 170 tane yi toplamda 4-5 kez yaptım. Nedendir bilmiyorum hiç bir ayeti okurken böyle hissetmemiştim hiç haberim yoktu ve niyette safca Allahım seni anlayabilmeyi nasip et meleklerini görebilmeyi duyabilmeyi nasip et insanlara verecegin sifalarda beni vesile et senin rizan icin insanlara yardim edebilmemi babam icin sevap toplayabilmemi once senin katinda sana layik bir kul sonrada babama layik bir evlat olabilmem mi insanlara sifa verebilmemi nasip et dedim bir anda öyle içimden geldi. Ben bilmiyordum ki melekler insanlara gözükmez! Sadece o anlik safca icimden boyle birsey soylemis oldum. Amacim Allah sahid ki kotu birsey degildi. Zaten bellirli bir süre kendi kendime dedim sen kimsin ki melek goruceksin kuş kadar imanın var vs diye. Sonra ortalara dogru bir gun buyuk bir ışık gördüm yavaşca geldi ayagıma dogru düştü bu kadar. Bu sirada X hanimin 10 yildir tanidigi bir ablaya gittik o abla yabanci bir abla Turkmen falan. Duvara havaya bakarak bakim vs yapiyor. Ben ablanın yanına gittigimde X hanim ile çantamın içinde ki önlüğümü siyah gördüğünü falan soyledi. Çantamın icinde ki onlugun okunmus vs oldugunu bilince bende birseyler biliyor dedim. Neyse gittim geldm o donemde 14 tane 170 ayet el kursi suya okuyup ictim en buyuk amacim okulum icin gerekli paranin bulunmasi idi yani dua olarak dilegim buydu. Yani en buyuk niyetim tıp fakültesinde okulum için burs bulabilmekti. Ancak dua ederken bir kurus fazlasini talep etmedim Allah’dan cunku sukurler olsun dedim zaten karnim doyuyor normalde para umrumda dahi degil sadece okulun ucreti olani kadar. Dedigim gibi gidip babamin mezarına yemin etmistim çok iyi bir kalp damar cerrahı olacağıma tabi doktorlar Allah degil tövbe haşa ama insan olarak vesile olarak o hasta için elimden geleni yapicagima ve olurda vesile olursam biri Allah razi olsun derse bana degil babama bir fatiha oku dicem diye. Kara kara dusunup sadece dua ediyordum. Aslinda bu ablaya gittigimizde ben sadece hani bir dua soyler birsey ogrenir yaparim diye dusunuyordum. Sonra bir gun bu ablayla muhabbet oldu bana senin yaninda babanin tarafindan dede var gormek istermisin dedi nasil yani dedim? Cunku ayet el kurside bilincsizce melekleri gorebilmemi nasip et Allahim diye dua edince bu ablada boyle denk gelince tesaduf degil herhalde dedim. Bazi seyler soyledi dediklerini yaptim sonra tekrar gittim bana ozel bir okuma yapti sana vericektim dedelerden ama zaten sende 2 tane varmis dedi bir tuz verdi buna okuyacaksin tuzdan bakacaksin vs dedi. Ve bana beni okulda okutacagina dair söz verdi.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147