Alıntı:
Priv0x Nickli Üyeden Alıntı
Hiç şaşırmadım konunu daha yeni gördüm abla ALLAH inşallah en üst kademesini verir, bu arada tecrübelerinizi yazarmisiniz ? Yani akıl okuma, berzah, melekut âlemleri, gökler, insanları nasıl görüyorsunuz, ervah, gibi bize söyleyebilecekleriniz kadar, bu arada ALLAH sizlere güzel ilimler tahsil etsin inşallah.
|
Öyle birşey yok @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kimse kimsenin aklını okuyamaz yada harikuladelikler yapamaz bu devirde yaptığını söyleyen de yalan söylüyordur çünkü zaten anlatmaz o lütuf ve keramete Nail olan kişi. Allah ne kadarını kısmet etti ise o kadarı olur,insanları insan gibi görüyorum benimkisi daha başlangıçta ama kalplerinden geçeni ne yazık ki hissedebiliyorum. Eşyanın hakikatini nadir de olsa müşahade edebiliyorum. Ablam zikir önemli ama en önemlisi teheccüd namazı ve tefekkür gafletten arınmadan kalp gözü açılmaz herkes yatağında gaflet uykusunda iken sen gecenin bir bölümünde kalk namaz kıl zikirlerini de o namazın içine yay ve namaz süresini uzat inşallah çok faydasını göreceksin.