@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ben bu uygulamayı akşam yapmaya çalıştım gece 12 de boy abdesti aldım kendim ve evimi korumak için 100 salavat 100 Tövbe Estağfurullah 7 Ayetel Kürsü okudum çember yaptım son cümlesini 7 defa okudum içime çektim
Bismillahirrahmanirrahim.ve sallallahu ala Muhammedin ve alihit tahirin.tevekkeltü alallahü. Hasbiyallahu la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim. Allahümme ehcibini min cemi-ı esnafın el cinni ve envaıha ve ecnasiha bikelimatiket temmatil mübarakatin ve bi-ismikel azimil e’zamül mübeccilel müazzimel mükremü hıcaban manian sakfehü mededün nur. İsmikel Hayyul Kayyum. Hıtanehü selamün kavlan min Rabbir Rahim. Dairatihi lehü müakkıbetün min beyni yedeyhi ve min halfihi yehfüzunehü min emrillahi. Vallahü min veraihim mühıtun bel hüve kur’anün mecid. Allahümme ehfizni min fevkı ve min tuhti ve min emami ve min halfi ve an yemini ve an şimali bima hafizate bihiz zikri inneke ala külli şey-in kadirun ve bil icabeti cedirun ve sallallahü ala Muhammedin ve alihit tahirine ve sellim.
sonra bu sizin daha önce verdiğiniz azimeti 7 defa okudum
sonra 2 rekat namaz kıldım
1121 defa nas suresini okudum
okurken 650 - 700 civarında citırtı sesleri duydum
sonralara doğru cıtırtı sesleri arttı ama devam ettim
sonra 7 defa
Ecib ya vesvas ve ente ya hunnas bihakkil melikil hakimi aleyküm ilahinnas min şerril vesvasil hannas ecibu vetevekkelu ya huddamü hazihissuretişşerifeti bihakkiha aleyküm veta-atiha ledeyküm vezhebu ila fülan bin fülan ala sıfati ve hey-eti veşani ve sureti vezcuruhu vadribuhu bisilahin minennari ilessabahi bihakki hazihissureti aleyküm veta-atiha ledeyküm elvahan elvahan el-acel el-acel essa-ate essa-ate.
okudum
dua ettim
2 rekat daha namaz kılıp
yattım ama sabaha kadar uyuyamadım evde sürekli cıtırtı sesleri duydum
sanki oda gölge varmış gibi oldu
bende sürekli Felak Nas Ayetel Kürsü okuyarak uyumaya çalıştım
bir yerde hata mı yaptım veya eksik mi yaptım
karşı tarafa ulaştı mı acaba?
Bilgilerinize ihtiyacım var
Teşekkürler
---------- Post added 15.11.17 at 09:38 ----------
veya evime bana musallat olurlar mı?