Selamun Aleykum Dostlar,
Foruma verdiğim 4 aylık aranın ardından bu akşam siteye girip hakkımda yazılanları okumak nasip oldu. Yazdıklarımdan da anlayacağınız üzere çok sıkıntılı günler geçirdim, aylar süren...bu süre zarfında kafamda o kadar fazla soru vardı ki...cevabı olmayan...
Benim için hem acı verici hem de ilim verici tecrübeler yaşadığımı bildirmek isterim...Şuan herhangi bir varlık sıkıntım kalmadı, rabbime şükürler olsun artık nunur görmek nasip oluyor, melaikeler ibadetlerimde ve rüyalarımda hep yanımda parıldıyor....
Ve kendi kendime diyorum ki bu zorlu süreci yaşamam gerekiyormuş, bazı bedeller ödemem gerekiyormuş bir mesafe katedebilmek için...
Unutmamanız gereken konu: mesafeleri doğru zamanda ve doğru hızda katetmelisiniz, aksi taktirde çekilen esma cemal olsa bile celal etkisi yaratır, veyahut bizim boyutumuza ait olmayan ve sizi ziyarete gelen keşif varlığı ulvi olsa bile bedeninizde ağrı, ve halsizlik yaratacaktır, yani sıkıntıya sebep verir..unutmayın önemli olan ilimdir ve kalbinizin temizliğidir...ve istemektir....
Selametle...
|