bende musallat oldugundan supelendim namazlarimi aksatmadan kilmaya basladim ve hergun ayetel kursi okuyup yatiyorum daha rahatim ama yinedw korkuyorum
slm
size anlatmadigim bisey daha var ama ustunden zaman gecti etkisinden kurtuldum onun icin onemsemedigimden soylemedim dusununce soylemem gerektigini dusundum
bundan 3 ay once kucuk oglumu gordum odama girdi ayak kisminda durdu bende kizdim yatagina gitmesini istedim ses vermedi yere yatti nefesini duyuyorum bekledim uyusun yatagina koyim diye dusundum bir sure sonra kaltim nefesini hala duyuyorum baktim yerde yok sonra obur tarafa baktim nefesi hala duyuyorum bakinca yine yok isigi yaktim ses kesildi cocuk odasina kostum cocuk yataginda uyuyor hemen dua okudum yattim birkacgun sonra bir ruya gordum 3 tane peri benimle konusmak istiyor kabul etmiyorum kucagimda da oglum var israr ediyorlar kurtulamayacagimi anlayinca kabul ettim ve bana dedilerki bizden bir erkek seni gormus ve cok begenmis seninle evlenmek istiyor bende onlara evli olduhumu cocuklarimin oldugunu kesinlikle bana yaklasmamalari gerektigini soyledim uzakdurun benden dedim ayetel kursiyi okudum uyandim .bu kadar bilmenizi istedim
ayperi cok sagol tesekkur ederim ilgilendigin icin
|