Alıntı:
Erza Nickli Üyeden Alıntı
İyi akşamlar sayfa üyeleri ben bu ise özür dileyerek yediğim kazıklarsan sonra dualara sığındım ve duaların havasına ama korkuyorum cin musallat olurmu bi çocuğum var ve esim yalanları beni bitirdi çaresiz dualar araken burayı buldum sizlerin ilmine esim teyze kızına canım cicim diyecek ask yasayacak kadar karaktersiz bende tabiri caizse dinsizin hakkından imamsız misali bana bir dua söyleyin lütfen benim aileme karşı nefret besliyo onları görmek bile istemiyor 5 yildir ailem hic evime gelmedi yardim
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Bu sitedeki duaları gönül rahatlığı ile yapabilirsin hepsi de çok güzeller.. Benim sana tavsiyem 40 gün 1000 adet "Ya Cami Ya Vedud "esmalarini çekmen.. çok çok faydasını görürsün..
---------- Post added 23.10.17 at 01:01 ----------
Esmalar Allahın isimleridir cin falan musallat olmaz ama için rahat etmesi için başlamadan 7 ayet-el kürsü oku hiçbirşey olmaz.. ben yıllardır okurum hep faydasını gördüm hiç cin falan gormedim