Alıntı:
huzur06 Nickli Üyeden Alıntı
Yasemin bitirdi mi 1001 Vakıa suresini neler oldu,kolonya sende mi okudun bitmeden mi gelişmeler yaşadın?
|
@huzur kardeşim ben 600e yaklaşmıştım ama ben o gün çok zor ailevi sıkıntılar yaşamıştım ve maalesef bırakmıştım. ve aylardır bu foruma da girememiştim bilgisayarım bozulmuştu...600 e yaklaşırken bile beni rahatlatan elime bir kaç para geçmişti bunun için Allaha şükretmiştim... Okurken şunu çok iyi anlamıştım ki insan bu vakıa süresini hayatının sadece 2 ya da 3 ayına ayırmaması gerektiğine tam tersi ömrün boyunca her gün OKUMASI gerektiğine farkettim. Ben bu vakıa süresine gerçekten aşığım. Allah herkese okumayı nasip ettirsin.
Alıntı:
Sükût Nickli Üyeden Alıntı
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşim sana şunu söylemek isterim ki herkesin okuyacağı sürenin karşılığında yaşayacağı sonuçları farklıdır. Biri maddi olarak rahatlar diğeri de manevi olarak rahatlar. En doğrusunu Allah(c.c.) bilir. O yüzden siz kendiniz okumadan ne yaşayacağınızı bilemezsiniz. Hiç şüphe duymadan tam bir itikatle vakıa süresini veya herhangi bir süreyi okuyunuz ve ne güzelliklerle karşılacağını ancak sen kendin yaşayınca göreceksin.
Alıntı:
cengiz18 Nickli Üyeden Alıntı
ben 40 gün okudum hergün bir artırarak sanırım 900 falan ediyor. borçtan kurtulmak için okumuştum. şu ana kadar henüz kurtulamadım
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşim sureyi bir sayıya sığdırıp ve tamamen bırakmanı hiç tavsiye etmem...Herkesin yaşayacağı sonuç farklıdır. Kimisi 3 ay sonra borcundan kurtulur kimisi de 1 yıl sonra, kimisi de 5 yıl sonra çok zengin olur bilemeyiz. En doğrusunu Allah(c.c.) bilir. Sana tavsiyem hayatın boyunca bu süreyi vird edinmen.Hücrelerine kadar hissederek okuman. Ne zaman ve ne güzelliklerle karşılacağını asla bilemezsin.