Çok önemli bi konuya değinmişsin @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bi kişinin üzerinde kul hakkı varsa hiç bi şeyi olmaz insanlarla olan iletişim çok önemli kimse kimsenin bi tık ilerisine geçmemeli herkes kendini haddini bilmeli ..çok yazıktır ki insanlar hiç bişeyden korkmaz olmuş ,ben bu insanın hakkını nerde veririm yazık günah değil mi onu kim düşünür...zaman kötü gerçekten de insanlar hiç bi şeyden hîç kimseden korkmaz olmuş ..Kuranda da geçtiği söyleniyor benîm karşıma tüm günahlarınızla gelin merhamet ederim af ederim diye ama kul hakkıyla gelmeyin diye ona karışamam demiş ..ve ben bi insanın üstünde başka birisinin hakkı varsa helal etmesi gerektiğini düşünmüyorum..bi insan çok derin mevzularda hakkı geçmişse asla hakkını helal etmemeli onun ağırlığını hakkıyla almalı ..ve bu yorumu okuyan herkes:kimde manevi olarak hakkınız varsa hiç bî şekilde hakkınızı helal etmeyin ..insan kandırmak ,dalga geçmek ,yapabileceği varken yapmamak gibi ..çünkü hîç bi kimse basit ya da küçük Yada kimse kimseden üstün değil ..değil ki Allah herkesi bir tutmuş ..bir tutmuş ki kul hakkını bu kadar önemli kılmış ..çok önemli bi konuya değinmişsin duyarlılığın için teşekkür ederiz kardeşim keşke herkes kul hakkına bu kadar iyi bilse ..Allah günahdan haktan korkmayan herkesi ıslah etsin...