Arkadaşlar bu siteye ilk üye olduğum da sadece kitap indirmek için girip çıkıyordum başka hiç bir niyetim yoktu.
Sonra kitap indirmek için mesaj sayısı sınırı konuldu ve ben forum daki konularla ilgilenmeye başladım sizlerle tanıştım.
Allah razı olsun @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] birinde dediği gibi burda kitaplardan çok daha önemli şeyler var.
Gerçekten çok büyük sikintilardaydim intiharlar denedim ama olmadı ve her intihar deneyimimde gördüğüm ruya ya bi arkadaşım bana bi ekmek uzatıldı onu yerdim. Anlamadım ısrarla ölümü düşünüp durdum. Kurtuluş değil kaçacak yer arıyordum.
Gerçekten ölümü kaçacak bir yer olarak gördüğümü fark ettim kurtuluş değil.
Sevgili arkadaşlar ben burda insanlar birbirlerinin yüzünü görmeden sesini duymadan birbirlerinin tavsiyelerini dinliyorlar birbirlerinin dualarını alıyorlar belki benim daum belki sizlerin bana burda ettiği dualar sayesinde ben tekrar bi yola girdim.
Önceden sabah uyandığımda keske uyanmasaydim bugun ne yapacam deyip duruyodum. Ama şimdi sabah kalktığımda uyandigim için bile şükür ediyorum.
Evet hala borçların var herkesin borcu var dedim kendime herkesin dertleri var tek benim değil. Allah bi kapı acar bi kurtuluşa erdirip diye düşündüm.
Dualar ettim ve benim tavsiyem sakin dualriniz kabul olmuyo diye isyan etmeyin çünkü o duanin öyle bir yerde kabul olduğunu anlıyorsun ki Allah bilmediğin tahmin etmediğinin şekilde cevabını veriyor.
Kafama silah dayandı namlunun ucunda ölümünü bekliyordum. Artık o an dua etmeyi de bıraktım .
Ama allahım beni bırakmadı bi fare sayesinde kurtuldum ve şunu fark ettim sabah kalkıp bi amaç uğruna evden çıkıp geridekileri düşünüp aile ni düşünüp Allah işimizi rast getirsin dediğinde herşey kolaylaşıyor.
Ben öyle beş vakit namaz kılan bir insan değildim deli gibi de alkol kullanırdım.
Ben en büyük günahım Allah a şirk koşarak işledim çok saçma konuştum Allah gunahimi karşılığını verdi bana.
Artık hayata bi bakış açım var insaallah hayirli bir kısmet bulursam evlenmeyi düşünüyorum tabi hemen değil önümde askerlik var ama sözlenip askere gitmek isterim
Şunu diyebilirsiniz bize bunları neden anlatıyorsun diye size teşekkür ediyorum sizleri dinledim dualrinizi aldim insanin en sıkkın bitmis caresizlik durumunda oldugu anda buradaydım o an o en kötü an hayatınızın değişeceği noktadır o an pes etmeyip bir yere yoneldiginizde herşey degisiyo ben bunu sizlerin yardımıyla yaptım Allah razı olsun hepinizden.
Vaktinizi aldım hakkınızı helal edin ve şunu unutmayın Herkesin bir derdi vardır, kiminin ekmeği bayat kiminin pırlantası küçüktür. Allah hepimizin günahlarını affetsin.