Alıntı:
Kelebekcim Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam bu gece bende esimde cocugumda ve evimdeki musallat buyu vs.temizledi. Icimde heyecan ve korku vardi yavas yavas bu hisler kaybolup bi rahatlama geldi ve istemsiz icimden salavat cekmeye basladim. Kulaklarimda bi ugultu hafiften bi cinlama duydum. Suan cok şükür icim huzur dolu. Rabbim devrimci hocamdan razi olsun, tum kotuleri ve kotulukleri sahiplerine cevirsin insaallah
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam Allah sizden razi olsun cennettine dahil etsin insaallah, esimle aram bozuktu bu sabahtan beri 3 oldu ariyor napiyosunuz diye, aksamki temizligin faydasi diye dusunuyorum
|
Evet aynen üzerinizdeki musallatları katledince sizlere musallatların verdiği vesvese-fitne-huzursuzluk da kalktı.Ancak size ve ailenize yapılmış bir şerli işlem-büyü varsa yeni görevliler atanır ve sizlere tekrar musallatlar gelirler.Böyle bir durumda derhal vakit geçirmeden kendinizi ayarlayıp @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocamızla görüşüp büyüleri iptal ettirmeniz gerekir.