Bu uygulamayi yaptim. Detaylarini tecrube ettiklerimizde konu olarak anlatmiştim. İki gece farkli farkli bilgiler için niyet etmiştim her iki niyetimide net sekilde gordum. Dun gece tekrar baska bir niyetle uyguladim basariya ulasamadim. Tabi bu gece tekrar uygulayacam.
Basarili olamama sebebim aslinda cok açık. İstihare yaptığımız bir konuda şer veya hayır olmasina bakmadan yine canımızın istediğini yaptiğimizda sanki Allah' a guvenmeyip bu benim icin iyi olacak ben yaparim anlami cikar... Benim uygulamamin basarisiz olma sebebide buna benzer birsey. Her iki niyetimde de benim olmasini istediğim gibi olmuş bilgisi verilmişdi. Üçüncü uygjlamami yapacağım tüm gün acaba benim psikolojik durumumdan dolayi bilinç altimdaki şeylerimi gordum vesvesesine kapiltim. Oysa ayetin ve rüyanin sahibi olan Allahtir ve ben ona danıştım elbetteki doğru olanı göstermiştir. Bugün bu vesveseyi yendim inşallah bu gece tekrar uygulayip konuda paylasırım
Ayrıca konu icerisinde gaypdan haber alirsiniz deniliyor. Gayb bilinmeyen anlamindadir ama ayni zamanda gelecekte gaybdir. Ve gaybı da yalnız Allah bilir. [arkadaşımız orayi duzeltir veya parantez içinde oradaki gaybin bilmediğimiz bir olay olduğunu belirtirse uygun olacağini düşünüyorum.
|