öncelikle olaya ben değil annem şahit olmuş ve bana anlattı, bende şüphelendiğim için size sormak istiyorum, büyüden şüpheleniyorum.
yıllardan beri boş alan arsamıza yeni bir bina yaptık. zemin ve 1. kat dükkan, 2. katıda ev oldu ve çabukçak biten, bereketli bir inşaat oldu.yalnız inşaat yeni bittiği için ev girişinde olan tarafın bahçe kapısı yok, yani yoldan geçen biri, bir hayvan bile rahatlıkla evin dış kapısına kadar geliyor.2 gün önce de annem, o kapının tam altındaki mermerde kırmızı şerit şeklinde, böyle ıslak bir leke görünce gidip silmiş, sonra olayı bana anlattı.o da büyü olabilir mi diye düşünmüş.bu nedir acaba?
büyüler hakkında bilgi sahibi değilim ama ufak bir google aramısıyla kapı önüne domuz yağı ile domuz büyüsü yapıldığını öğrendim.annem domuz yağı olmadığını kırmızı renkli bir sıvı olduğunu söylüyor.
bu olayı öğrendiğim akşam kendi aklımca hemen eve çıkıp, her odasında 7 kere ayet el kürsi, ihlas, fatiha, felak ve nas surelerini okudum.genel kültür olarak bunun büyü bozmayacağını bilsemde belki bir faydası dokunur diye yaptım.
bu konu hakkında hocalarımızın fikri nedir acaba? evin için boş olsa da ilerde belki ben yaşayacağım o evde, en kötü bir kiracı oturur.yani mutlaka insan girecek.kimsenin zarar görmesini istemem.
ayrıca eklemeyi unuttum, olaydan bir gece önce.annem salonda otururken koridordan siyah bir gölgenin benim odama geçtiğini söyledi.ben hep inkar ettim, dedim babamdır o.sen öyle sanmışsındır.bu gerçek olmayabilir ancak bu kırmızı leke sonrası, yazmak istedim.
|