CAN DÜNDAR Aşk’a dair sözleri
♥ Aşk sevmesini bilen için vardır ve karşılıksızdır. Ne kadar seversen o kadar severim gibi düşünmek aşk değil, tüccarlıktır!
Aşk ‘sabır’dır belki, ama asla ‘tahammül’ değildir.
♥ Eskisi gibi olsa aşklar. Kız, sevdiği erkeğin elini tutmaya utansa. Erkek, sevdiğinin gözlerine bakmaya kıyamasa.
Unuttum dersin çevrendekilere; ama unutmadığını bir tek sen bilirsin. Aşk öyle bir şey işte gitse bile unutamıyorsun yine.
♥ Gerçekten seviyorsan eğer, mesafeler anlamını yitirir. Ne bakabilirsin gözlerine ne de dokunabilirsin; ama hep hissedersin.
---------- Post added 27.08.17 at 07:45 ----------
CEMAL SÜREYYA Aşk’a dair sözleri
♥ Okyanusta ölmez de insan, gider bir kaşık ”sevda” da boğulur…
Bazen öyle yorar ki aşk insanı, bıktırır hayattan. Ve kapayınca gözlerini bir daha açmak istemez insan.
♥ Hiç durmadı aşk dursa bile dünya, insanlar sevdiler hep bazı insanları.
Acı çektikçe insan olgunlaşırmış. Yalan be! İlk önce kalbin kırılır, sonra çürümeye başlarsın.
♥ Hayat benimse eğer kimse karışamaz ve biliyorum ki herkesle dost olunmaz. Aşka gelince bir kere sevdim işte, bir daha işim olmaz.
---------- Post added 27.08.17 at 07:46 ----------
SUNAY AKIN Aşk’a dair sözleri
♥ Aşk; bir bakıma sobaya dokunmak gibidir. Bir defa yanarsın, izi kalır. Sonra bir daha dokunmazsın sadece yanına yaklaşırsın.
Aşık olmak erkeğe yakışır, kadına asla. Kadına yakışan sadece aşktır…
♥ Aşk dediğin ne görsel bir olaydır, ne de göreceli. Üç harf ve tek heceli; tıpkı “SEN” gibi.
|