Alıntı:
Devrimci Nickli Üyeden Alıntı
Konuyu doğru dürüst okumadan anlamadan soru sormanın heleki başkalarının da ilgisini çekmiyen detayları sormanın sabrını gösterdim.Daha nasıl sabırlı olmamı bekliyorsun.Buradan başka hiç bir forumda sorularına cevap verecek kimse bulamazsın.Bundan sonra hiç bir konumda veya konuda bana soru sorma ve beni etiketleme.Çünkü senin iyi niyetinden ve samimiyetinden şüphe ediyorum. En değerli şey olan zamanımı sırf saçma sapan sorularını cevaplayıp seni tatmin etmek için harcıyamam.
Bu forumun başta admini ve hocaları gereğinden fazla anlayışlı,sabırlı,hoş görülü ve tevazu sahibi.good
Lütfen forumda aktif olup okuyup istifade ettiğiniz konulara mesajlar ve yorumlar yazınız.Chatteki sohbetlerimize de katılınız.
Sizleri forumda daha aktif görmek isteriz.Hep birlikte forumumuzu canlı tutalım.
Chat bölümünün hemen altındaki reklamı günde 5-6 defa tıklayıp formumuza destek olalım arkadaşlar.
Lütfen Facebook Sayfamizdan ve Twitter adresimizden Bizi takip Edin.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Hadi sen cok fazla insanla ugrasmaktan arada asiri tepki veriyorsun... Anlasilabilir... Onun icin otobus soforu demistim zaten...Peki Dilan hanimin konsolosa cevabina ne diyeceksin? O gun heyheyleri ustundeydi diyelim.... Aradan birkac gun gectikten sonra gelir yine kendini savunursa, bende yazdiklarimda haksiz olmadigimi dusunecegim....
Bu arada sitedeki hocaları tenzih ediyorum... Onların cok fazla yorumuna denk gelmedim dolayisiyla acigini gormedim... Ayrica tekrar soyleyeyim, sizde sabir ve tevazu problemi varsa, bende cok daha fazlasi var... Allahualem benden daha duzgun insanlarsiniz ama soylediklerim de dogruluk payi oldugunu ve bu konuda forumda yalniz olmadigimi dusunuyorum..