Alıntı:
Rehel Nickli Üyeden Alıntı
kesinlikle. her kelimene katılıyorum. ben yakma işlemli baya işlem yaptım bu hafta.
1. işlem, 5 gün üst üste mum üzerine isimler yazılıp 41 ve elgaytü aleyke....minni yapıp mumları yaktım hep akşam namazından sonra muhabbet saatlerinde
2. işlem, 7 gün üst üste 41 karabibere her birine 3 ihlas 1 fatiha okuyup ocakta yaktım 1 kaşık zeytinyagında
3. işlem, bu büyü yaptıran oç kız için 41 adet kaya tuzuna zilzalin azimetini okuyup kıızın anne adına havva diyerekk yaptım bu geçtiğimiz çarşamba gecesi.
4. işlem, dün gece yani cuma gecesi kırmızı kol kalınlıgında bir mumun üstüne yine isimlerimizi yazarak 7000 ve elgaytü aleyke....minni okudum 3 saatimi aldı. sonra onu da yanmaya bıraktım sabaha kadar yandı.
bugün sabah çalışıyorum diye msj atmış işte. o kadar. sonucu hemen beklememek lazım ama sanırım. bu yakmalı işlemler etkili baya. ben eskiden yapmıştım olmuştu bu 5 günlük mum işlemini. ama şimdi büyüler alınsa da tesiri bir müddet kalkamıyor insandan. türkiyede hiç bilinmeyen hiçbi hocanın beceremediği ağır büyüler var. papazlar yapıyor ingilterede. kız gidip onlra yaptırdıgı için burdakiler gibi hafif değil hemen kalkmıyor etkiler.
|
Hiç birlikte çalışmadığın forum hocalarımızı ''Hiç bir hocanın beceremediği'' kategorisine katma sakın.
Senin piyasada buldukların becerememiş olabilirler ama forum hocalarımız yaptıkları işlemlerde oldukça ciddi ve sevindirici sonuçlar alırlar.
Ben size gerekli tavsiyeyi yapmıştım.Karar sizin.good