Allah razi olsun abi suan syriyede grevli oldum icin bulundum ortam nedeniyle uygulayamam bunu suan icin okumalarima devam edeyim bir de abi sana bir resim gnderiyim bana bir link gnderirsen oraya yukliyim ustumde tasidigim bir muska var bir hoca ayni mnvvi abi gibi bakim yapmisti ugraklik oldunu soylemisti korkulacak bisey olmadini cogu insanda oldunu soylemisti hatirladima gore ugraklik öyle büyü gibi bir sey degilmis sadece ara sira sana ugrarlar isini gucunu ters cevirip hani manevi sikinti verip giderler dedi oyle korkutma ne biliyim filmlerdeki gibi seyler yasamassin dedi neden oldunu sordum ama o da bilemedi ben tabi bu hoca bu yollardan gectigi soyledikleride sacma gelmedigi icin inandim bana iki turlu koruma yapabilcegini doyledi biri muska yazarak biri de daha etkili oldunu soyledigi cinlerle irtibata gecerek bana ulvi bir cin veya artik ervahla koruma sagliyacagi bunun ben cinlerle irtibat saglanip antlasma yapilmasindan korktum icin ve bu durumumda cok kotu bir durumda olmadim icin muska yazmasini kabul ettim iki tane yazip gndermis birini suda eritip ictim birinide ister cerceve yap duvara as dedi ister katla ustunde tasi dedi bunu hala ustumde tasirim bunu fotograflarini cekmistim ne yazdini bilmedim icin birilerine ikuturum diye biride okumustu kotu bir sey yazmiyor ayet falan yaziyor dedi ama yinede tatmin olmadim altinda suleyman peygamberin hatim isarwtleri gibi bir seyler var sana gndersem bir incelesen neler yazdini eger ugraklik varsa demekki koruma saglamiyo o zaman tasimamada gerek yok bir de ne yaziyo gercekten merak ettim
|