kardes kafana gore zıkır cek burda bırcok kjez yazdım bı esmöa ayada ayet vırd ednılıosa yada gunde bınlerce kez okunulıosa ve nefsanı bısey için okunuyosa basına iş alman muıhetemel belkı 3 gun sonra belkı 1 yıl sonra zamanı bılemıcem basına musallat tasallut alırsın yada oyuncakları olursun ben 3000-4000 ıhlası sureyı 2 saatte okuyabılrım ama okumuyorum neden manevıyatım farklı ve bıraz zayıf ıcımden hep okumak gelıo ama okumuorum cunku kapı acılcak basıma iş alcıcam vesvese gelıo sende cekıosun gavsa dıolar baska esmaya gecelım cekelım gavs allah esması kafı dıor diğerleri vesvese dior artık uyanın bıraz arastırma yapın
yanı mesela dielım korunmak için 21 felak nas ayetel kursi okuyosun ama sen bu okumayı okumayı abartıp gunde 1000 bınlerce esma sure okursan bellı bı sure sonra kotu seyler olabılır esmalrda 500 surelerde 200 gecmesyın allah rızası için okuyorum dıosanız ona karısamamam ama hacet dılek celb guzellık için gıbı nefsanı seyler ıcınse bellı bı sure sonra kotu seylker olanılrı
|