Selamun Aleykum, abilerim ablalarım kardeşlerim konuyu açma ccesaretinde bulundum
ilk olarak ben kimim ondan bahsedeyim, ben eskiden eziklenen, sevilmeyen dışlanan biriydim, hayatta 3 şeyim vardı tutunacak.
1. ALLAH
2. Ailem
3. Bilgisiyarim
Yaşım 16 lise 2 ye gidiyorum. Daha yaşım 12-13 civarı iken bu yanlizligin içerisinde sanal ortama katıldım yani o chat odaları değil hack diye bir ortamdı. Forumlar vardı birbirlerimize devrem, abi, kardeşim gibi hitaplar ederdik. Bende her zamanki gibi kendim araştırırken biri kolumdan tuttu ve beni bu işlerde eğitti az sürdü 2 ay gerisini kendim getirdim. Sonra benim amacımın face, inst. Web hack, pc hack olmadığını anladım zarar vermeden türk sitelerinde açık tespit edip veriyordum.(zarar vermeden) Yanlız kurt misali sonra sanki gözümdeki perdeler açıldı bir anda iman isteği geldi. Dua okumak, namaz öğrenmek, ayet okumak gibi
sonra işte daha 3 ay oldu sanalı birakali dediğim gibi zararsizdim ama bir gün birileri damarıma bastı ALLAH affetsin adamın vps sunucusu tamamen gitti. Zaten bu adamlar yüzünden bıraktık. Sonra oyun oynanmaya başladım ama sarmadı
film izliyordum bol bol korku filmi filan bir gün şimdi rekalam vermeyim bi korku filmi izlerken bir adamın bir kadına yardim ettiğini ve içindeki cinin tamamen yakildigimidir nedir tam bilmiyorum bu şekilde insana yardim ediyordu ve hep kuran okuyordu. Yahu dedim kendime şu en fazla 70 senelik hayat içinmi yatırım yapıcaksın yoksa ALLAHIN bize kıldığı sonsuz ebedi alem içinmi? Dedim tamam artik bu iş kafama yattı
Her ALLAHI araştırıken onun ne kadar ulu nekadar büyük olduğuna şahitlik ediyorum. Ve kendi halime üzülüyorum. Şu Evrende hucre kadar dahil gozukmeden ben beni Yaratana nasıl şükür etmemisim?
Yazık bana, ALLAH affetsin, bunları yazarken bile insan kendinden utanırken ya mahşerde ne yapacağım? Ne yapacağız tabi bunları araştırıken gece yattığımda rüya görüyordum. Çarpmak cinler v.s sonra kalktıgımda gerçekten bağırış ve çığlık sesleri duyurdum. Anladım bu işte bir teslik var ama asla korkmadım yattım uyudum. Sorna her gece dualar okudum. Artik rahat uyuku uyuyorum. ALLAHIN İZNİYLE HİÇ BİR ŞEY OLMUYOR. Sonra işte nette araştırıken ALLAHA yakın olan ilimler başlığını gördüm ve havas ilmi ve ledun ilmini buldum ledun ilmi çok ileriki yaşlarda veya iman seviyesinde olur
ben ALLAH RIZASI İÇİN ona yakin olmak istiyorum bu ilmi buldum araştırırken bu siteyi buldum ve üye oldum. Unutmayalım ki imanın yaşı olmaz. Aranıza yeni bir küçük kardeşiniz katıldı tekrardan merhaba
Sizlere 2 soru sormak isterim.
1-) Ahiret sonsuzmudur? Ayette ALLAHIN dilediği kadar deyince kafam karıştı.
2-) Bu havas ilmini nasıl ve nereden öğrenebilirim. İstediğim 2 şey var 1. İnsanlara yardim etmek. 2. İse ALLAHA yakın olmak, ama asla ki asla büyü ilmi filan öğrenmek istemiyorum sadece bu 2 si. Bu konuların çok başındayım, önerilerinizi bekliyorum
iyi forumlar.