Alnt:
ah Nickli yeden Alnt
@ [ye Olmadan Linkleri Gremezsiniz. ye Olmak iin TIKLAYIN...]
Zecr Kasemi diye verilen eytanileri ar duas
2010 ylnda sanalda Zecr Kasemi diye verilen konuya istinaden uyardmz ve bir ok sitelere tanan konudur. Duyarl kardelerimize bu vesileyle teekkr ederim.
Zecr Kasemi diye Verilen Yanl kasem:
Bu byk bir Kasem olup, Zecr Kasemi diye isimlendirilmitir. Byk olan bu kasem Cin'leri zecr (Men etme, kovma) etmede kullanlr. Bir, , be veya yedi defa bu kasemi okursan, Cinler sana kar koyamaz ve ge kalan olursada yanar. Zecr Kasemi budur:
ŠَاŠَف’…ُˆشٍ اَŠ’„َغ’…ُˆشٍ اَˆ’غَا…ُˆشٍ …َر’غَا…ُˆشٍ …ُˆشٍ …ُˆشٍ …َر’Šُˆشٍ …َر’Šُˆشٍ جَ„‘َ ا„’جَ„ِŠ„ُ صَا*ِبُ ا’„اِس’…ِ ا„’ƒَبِŠرُ ا’„اَر’ضُ بِƒُ…’ تَر’جِفُ ˆَا„ر‘ِŠَا*ِ بِƒُ…’ تَع صِفُ ˆَا’„اَˆ’دِŠَةِ بِƒُ…’ تَخ’طِفُ ˆَا„’جِبَا„ِ بِƒُ…’ تُزَ„’زِ„ُ ˆَا„س‘َ…َاءُ …ِ†’ فَˆ’‚ِƒُ…’ تَ…’تُرُ شُ‡ُب‹ا ثَˆَا‚ِب‹ا ˆَاَس’…َاءُ ا„„‡ِ †َارŒ …ُ*’رِ‚َةŒ بِƒُ…’ Šَاعُ…‘َارَ ‡َذَا ا„’…َƒَا†’ ˆَاِ„ا‘َ Šُر’سَ„ُ عَ„َŠ’ƒُ…َا شُˆَاظŒ …ِ†’ †َارٍ ˆَ†ُ*َاسŒ فَ„اَ تَ†’تَصِرَا†ِ
Y yefmin eylamin evmin mermin min min meryin meryin cellel cell shi- bl ismil kebrl ardu bikm tercif ver riyh bikm ta'sf vel evdiyeti bikm tahtf vel cibli bikm tzelzil ves sem-i min fevkkm temturu hben sevkben ve esm-ullhi nrun muhrika- tn bikm y ummra hzal mekn ve ill. Yursel aleykm vzun min nrin ve nhsn fel tentesirn.
yaptmz uyar:
GEREK ZECR KASEM Ebi Hayyullahul Merzukinin rivayet ettii Havas indine bir Hediyesi olan bu kasemi maalesef dier bir ok sitede Farkl ve Hi alakasz verilmi olduunu grdm o yzden bu kasemin gerek kullanlmasn bilenlere ve dier sitelere bu aciz den hediye olsun ALLAH RIZASI N DER STELERE YE OLANLAR BUNU KOPYALASIN GEREK ZECR KASEM BUDUR DER STELERN ZECR KASEM DYE VERDKLER EYTANLER AIRMA AKSAMIDIR BAKIN O VERDKLER KASEM OKUYANLARIN BR MDDET SONRA ELLERNDE AYAKLARINDA DDETL YANMALAR VE GARP ILIKLAR SESLER DUYMA GB ANORMALLKLER BA GSTERECEKTR. SIRF NSANLARIN ZARAR GRMEMES N BU KASEMN ASLINI YAZIYORUM LTFEN DER STELERDE BUNUN ASLINI BLMEYENLER NEDEN ZECR KASEM ADIYLA EYTANLER ARI KASEM YAYINLAYIPTA VEBALE GRERLER HM ALLAHTAN KORKMUYORSUNUZ.
Not:Gerek zecr kasemini bu konuda vermedim sadece yaptm uyary yazdm.nk gerekten havas ilminde ehil olanlarn okuyabilecei bir kasemdir ve eytanileri yakmada kullanlr. geri uan sanalda bu kasem bir ok yerde mevcuttur.
Sn.H.Kerrar'n yazsdr.
|
Hatrlatma iin Allah raz olsun. Ben bunu okumadm uzun olan bir duaydi ve gerek kasem olduunu bir ok yerde okumutum.