Bunu bana bi hocamız vermişti her gece abdest alıp 2 rekat namaz kılmamı söyledi odada arkamda mum yakıp namaz bittikten sonra niyet ettim ya latif ismi esmasının hadiminin insi sifatta gelmesini istiyorum deyip 303 defa okuyorsun 1 2 3 okuduğum hergün enerji hissettim gelecek diye ki 1 hafta sonra secdede mi gözüm karardı bilmiyorum yada yattığımda onu tam hatırlamıyorum birden bire iki katlı bi evde bi yerde oturuyorum merdiven var yukarı doğru çıkan L şeklinde birdenbire merdivenin başında bembeyaz elbiseli nur yüzlü sakallı birini gördüm ama ayakları yoktu aniden merdiven uçarak bir anda karşıma dikildi ne istiyorsun diye sordu bende ilim ve irfan sahibi olmak istiyorum dedim üzerime beyaz bi örtü örttü ve başımı okşadı sonra bana xxxxxx şahsı çokmu seviyorsun dedi bende evet dedim ve birden bire kayboldu sonra hocam yanımda belirdi beraber kalktık merdivenin başında bir kağıt parçası üzerinde tılsımlar vardı aşağı indik ve o kağıtta bana bi H harfi gösterdi bak ortasında yatıyo gördünmü dedi sonra uyandım sabah hocama anlattığımda bunu kimseye anlatma dedi ilk kapı açıldığını ve devam etmemi söyledi sonra evimizi başka eve taşıdık orda ne yaptıysam olmadı aynı şey ve birde hocam daveti vermedi daha hazır değilsin deyip ve böyle yarım kaldı
|